Home » Inzichten » Magische getallen

Magische getallen

In het spiritueel-alternatieve wereldje is men gek op magische getallen. Vooral wanneer het over tarieven gaat.

Wanneer je naar de arts of een reguliere hulpverlener gaat zijn de tarieven vastgesteld. Je weet wat je betaald en je weet wat je van de verzekeraar terug kunt verwachten. Eenvoudig toch?

Ga je naar een spiritueel-alternatief behandelaar, dan heb je te maken met magische getallen en weet je in het beste geval wat het je zal kosten maar nooit wat je zal terug krijgen, als er al iets vergoed wordt. Kijk op de website van menig spiritueel-alternatief behandelaar en je wordt geconfronteerd met magische getallen zoals 70, 77, 666, 111, noem maar op. Heel boeiend om er achter te komen of je nu wél of niet zoveel gaat betalen voor een behandeling, een cursus of workshop. Om je over te halen hebben deze behandelaars mooie praatjes zoals ‘Investeren in JeZelf’, ‘Uitwisseling met het Goddelijke’ en nog meer van die onzin.

Heel boeiend ook om voor jezelf uit te maken wat de waarde van deze behandelingen, cursussen en workshops jou zullen brengen. Ons gevoel in deze is en dit met héél véél respect en mededogen en Liefde en noem maar op naar deze behandelaars toe, is dat zij parasiteren op de ellende van mensen, die zich in een moeilijke positie bevinden en dikwijls geen uitweg meer zien. Velen hebben dikwijls al een hele weg afgelegd en hebben hun hoop gevestigd op mensen die het beter zouden moeten weten. De vraag is of zij het wel degelijk beter wéten?

Van één ding ben je zeker, je portemonnee is verlicht! ;o) Dat is het magische van het spiritueel-alternatieve!

Eddy en Rita


«   »