Home » Inzichten » Lichtwerkers

Lichtwerkers

Wij vinden het leuk om af en toe eens naar de sites te surfen waarin mensen zichzelf als lichtwerkers presenteren.

Wij lezen dan even hoe zij zichzelf beschrijven en kijken naar hun foto(s). Opvallend is dat er bij de meeste lichtwerkers maar een nachtlampje brandt. Hun lamp is stuk of ze weten niet waar de schakelaar zit. Zij presenteren alleen maar wat ze geleerd of gelezen hebben. Helaas is dit maar een zwak lichtje, omdat ze de wijsheden die ze brengen, zelf niet leven.

Veel mensen die zichzelf als lichtwerkers presenteren zitten zelf nog in de problemen die ze gemakkelijkheid halve 'vergeten' op te lossen. Zij willen anderen in hun kracht zetten terwijl ze zelf met moeite uit hun bed kunnen. Allemaal goed bedoelt natuurlijk. Je ziet dit meer en meer. Onlangs zijn we bij iemand geweest die een reputatie heeft op 'spiritueel gebied', zij liet zich 'toevallig' ontvallen dat mensen haar ophemelden omdat zij straalt, ze vervolgde met: "Ze moesten eens weten hoe ik mij vanbinnen voel???" Helaas laten veel mensen zich vangen door hen die doen alsof.

Door de energieën die ons en ieder ander op deze mooie wereld te beurt vallen zal hoog gevoeligheid aan nog meer mensen gegeven worden, zelfs aan diegene die niet met 'spiritualiteit' bezig zijn en aan kleine kinderen, zij zullen onmiddellijk voelen dat er iets niet klopt. Op die manier zullen meer en meer mensen het kaf van het koren kunnen scheiden en zullen er meer en meer 'lichtwerkers' eenzaam en alleen achter blijven. Zelf zien wij dit als een natuurlijk én noodzakelijk proces.

Een eerlijke en oprechte samenleving heeft geen nood aan fakers die de moeite niet doen om hun eigen leven op orde te stellen. Zij vallen onherroepelijk door de mand en krijgen op die manier héél véél tijd om aan zichzelf te werken.

Wat er in het verleden gebeurt is, is totaal onbelangrijk in deze. Het is het hier én NU dat telt!

Lees ook het aanvullend inzicht 'Hemeldrager'.

Eddy en Rita


«   »