Home » Inzichten » Hemeldragers

Hemeldragers

Dit inzicht zou een aanvulling kunnen zijn op ons inzicht Lichtwerkers. In dat inzicht halen wij schijnbaar scherp uit naar 'lichtwerkers’ die zich als dusdanig presenteren zonder hun eigen licht aangestoken te hebben.

De benaming ‘Lichtwerker’ stamt uit de vorige eeuw en heeft sterk aan zijn toenmalige kracht moeten inboeten. ‘Lichtwerkers’ waren nodig om anderen tot spiritualiteit aan te zetten. Ondertussen zijn er heel wat mensen bezig zich op één of andere manier te bekwamen in het ‘Hogere Denken’. Mensen die zich nog steeds lichtwerker noemen maar geen werk hebben krijgen nu de kans om zich op te werken tot ‘Hemeldrager’.

In feite is het zo dat iedereen de kans krijgt om 'Hemeldrager' te worden!

De ‘Hathors’ spreken graag over ‘Hemeldragers’. Een ‘Hemeldrager’ te zijn houdt in dat je je eigen problemen hebt opgelost en een zorgeloos leven kan leven. Je bent een voorbeeld voor anderen. Op deze manier ben je een steunpilaar voor de ‘Nieuwe Wereld’.

Als ‘lichtwerker’ werd je aangespoord om aan anderen te werken. Als ‘Hemeldrager’ draag je ‘Het Licht’ bij je en je straalt deze rust en energie uit naar anderen. Zonder dat je er zelf iets moet voor doen, zullen anderen je proberen te evenaren. Waardoor ook zij tot 'Hemeldrager' kunnen evolueren. Je hoeft niet aan hen te werken, ze doen het zelf. Wat ook de bedoeling is van spirituele groei.

Eddy en Rita


«   »