Home » Inzichten » Gelukkig zijn is je geboorterecht! Eis het op!

Gelukkig zijn is je geboorterecht! Eis het op!

Ongelukkig zijn, daar is niks aan, iedere meeloper kan het. ‘Echt gelukkig zijn’ dat is pas een uitdaging! Bij deze willen wij jou verklappen dat wij super-gelukkig zijn.

Je vraagt je af, waarom jij in deze ellendige wereld in godsnaam gelukkig zou kunnen zijn. Tja, gewoon misschien omdat het Gods wil is, dat ieder mens gelukkig is of als dat een beetje te ver gezocht is voor jou; “Gewoon omdat het kan!”. Het mes snijdt naar twee kanten; "Je bent ook ongelukkig omdat het kan!".

Dromers...?

Je vraagt je misschien af of wij dromers zijn. Integendeel, wij zien gewoon een andere werkelijkheid! Een werkelijkheid die voor deze wereld bedoeld 'was', 'is' en altijd zal 'zijn'. Zo kennen wij iemand die de hele dag voor tv zit en zich bedrinkt, wij gaan veel wandelen en genieten van alles wat wij tegen komen. Hij zegt; “Er is niks te zien”. Voor ons is deze 'werkelijkheid' in 'Alles' zichtbaar, zelfs een rotsformatie met wat mos op straalt 'Deze Werkelijkheid' uit.

Wij zien ook die andere werkelijkheid! Een werkelijkheid die alles verlammend is. Wij zien jonge mensen die ooit verfrissende ideeën hadden, ontevreden en verward hun weg gaan. Wij zien oudere mensen die al dood zijn maar het eigenlijk nog niet weten. Wij zien kleine kinderen die behoorlijk ontevreden zijn, gewoon omdat kinderen hun opvoeders kopiëren. Sommige mensen zullen zeggen dat dit hoort bij de 'illusie' die deze wereld in de ban heeft. Het is echter geen illusie, het is een werkelijkheid die de mens, omdat hij een vrije wil en de macht heeft, zelf creëert!!!

Alles laten zoals het is?

Moeten wij, iedereen dus, alles maar laten zoals het is? Neen, absoluut niet! Waarom zou je? Wanneer je 'bewust gelukkig' bent, niet zo maar doet alsof maar 'werkelijk diep gelukkig', geef je de wereld een geschenk in de vorm van vreugdevolle energie die wel duizenden mensen kan infecteren!

Tips om gelukkig te worden?

We kunnen jou wel 1001 tips geven om gelukkig te worden maar of het helpt(?), daar twijfelen wij aan. Neem je voor dat je het ‘Ware Geluk’ wil ervaren en ga er voor!

Eddy en Rita


«   »