Home » Inzichten » Harmonie of Balans

Harmonie of Balans

Er is heel wat te doen rond Harmonie of het in Balans zijn. De vraag is altijd met wat of op welke manier is het zo belangrijk om in Harmonie of Balans te zijn?

Volgens dat wat wij als tweelingzielen doorkrijgen is het bijzonder, nadruk op bijzonder, belangrijk met jezelf in Harmonie te zijn. Zeker als het om het tweelingzielschap gaat. Tweelingzielschap is niet zomaar een relatie. Het is hét ultieme samenzijn zoals je het voor jezelf kunt ervaren. In eerste instantie is het zéér belangrijk dat je (beide partners) jezelf bewust bent van je tweeledigheid. Enerzijds ben je energetisch gezien mannelijk van aard wat wil zeggen dat je verbonden bent met de aardse trillingen maar je bent energetisch ook vrouwelijk van aard, wat inhoudt dat je het Goddelijke in jezelf hebt.

Deze beide energieën in Balans krijgen is een behoorlijke opdracht. Deze opdracht is voor beide partners in het tweelingzielschap van belang 'alvorens' zij samen komen. Dit vergeten veel mensen wanneer zij het 'verlangen' naar een tweelingziel voelen opkomen. Wat zij niet weten is dat het Goddelijke hen zeker niet zal samen brengen wanneer zij aan deze opdracht niet, of nog niet kunnen voldoen.

Het is in dit 'verlangen' dat veel mensen die ‘denken’ hun tweelingziel ontmoet te hebben blijven steken. Natuurlijk staan er weer anderen klaar om hen te bevestigen. Deze personen geven er zelfs een mooie verklaring aan. Zij spreken dan over de blijver en de wegloper en nog meer van die onzin. En, verrassing, jij bent altijd de (achter-)blijver. ???

Eddy en Rita


«   »