Home » Inzichten » Verliefd op het Goddelijke!

Verliefd op het Goddelijke!

Als tweelingziel zijn wij ‘nooit’ verliefd geweest op elkaar.

Wat wij voelden van in het begin was een ‘Totale Liefde’ die alles overstijgend is en zo ervaren wij het na xx jaar (sinds 2005) samen nog steeds. De verliefdheid die we wél delen met elkaar is gericht naar het Goddelijke toe.

In een verliefdheid op een andere persoon, dient de andere persoon om een tekort in te vullen in het leven dat je nu op dit moment leeft. Je ‘hoopt’ dat deze persoon voor jou zal invullen wat jij mankeert in je leven op ‘dit moment’ van ‘jouw’ verliefdheid. Dat kan nooit goed gaan! Je verlangen zal steeds méér en hoger zijn dan dat wat iemand jou ooit zal kunnen aanbieden! Geen enkele persoon is in staat om jouw verlangens in te vullen!

Onze liefde voor elkaar

In onze materiële liefde vullen wij elkaar aan op ieder gebied dat je je maar kunt indenken en toch verlangen wij naar nog meer! Dit onderwerp hebben wij met elkaar uitvoerig besproken en we blijven het bespreken. In deze gesprekken zijn wij er beiden achter gekomen dat wij ‘zonder voorbehoud’ verliefd zijn op het Goddelijke.

Vandaar dat wij beiden een ‘grote liefde’ voor elkaar creëren en hierdoor de ‘Goddelijke Liefde’ manifesteren hier op aarde.

Eddy en Rita


«   »