Home » Inzichten » Spirituele groei…

Spirituele groei…

… bij tweelingzielen? Als je veel beschrijvingen mag geloven, kunnen tweelingzielen alleen maar spiritueel groeien door ‘onprettige dingen’ met elkaar te beleven. Mensen, wat een ‘on-ge-lo-fe-lij-ke’ onzin is dit!?

De persoon die dit verzonnen heeft moesten ze opsluiten en op water en brood zetten! Zodat hij of zij tot bezinning kan komen en hopen dat hij/zij door ‘ware tweelingzielen’ gered zal worden!

Wij zijn geduldig en liefdevol en mededogend genoeg om mensen die deze onzin bevestigen en de wereld insturen met rust te laten. Ze moeten het zelf maar weten! Erger is dat zij ‘goedgelovige mensen’ meesleuren in dat ‘bijgeloof’. Maar kom, zij geloven meestal zelf in karma en zullen de rekening gepresenteerd krijgen.

Hoe meer mensen zij meenemen in dit bijgeloof, hoe hoger de rekening voor hen zal zijn! Nu verdienen ze er misschien wat centjes aan, maar karmisch gezien zullen zij, omdat ze in karma geloven, moeten betalen! "Wat je zaait, zal je oogsten!"

Beste lezer, denk eens na over de ‘beste relationele omstandigheden’ waarin spirituele groei mogelijk is!

1. Je bent samen met een partner die eigenlijk niet zo geïnteresseerd is in spiritualiteit. Je probeert hem/haar te stimuleren maar vangt telkens bot. Je gaat je eigen weg en laat elkaar met rust.

2. Of, je bent samen met iemand die ook geïnteresseerd is in spirituele groei, je hebt beiden een verlangen naar een ‘hogere denkwijze’ en manier van leven. Je bent het niet altijd eens met elkaar maar je geeft elkaar de ruimte om te groeien en praat zo af en toe eens over de dingen die je bezig houden op spiritueel gebied en je respecteert elkaars ‘waarheid’.

Heb je een keuze gemaakt?

Dan gaan we nog 100 stappen verder!

En dát is “tweelingzielschap”! Spirituele groei is geen vraag meer! Het is de ‘enige reden’ waarom je samen bent! Daarmee is alles maar dan ook alles gezegd!

Eddy en Rita


«   »