Home » Inzichten » De demonisering van het tweelingzielschap

De demonisering van het tweelingzielschap

Wie anders dan ‘ware tweelingzielen’, die in het fysieke samen zijn, waarvan de 'ene helft' volledig het inzicht over het zielenleven bevat en de 'andere helft' het materiële volledig doorschouwt, kan de twee samenvoegen om een goddelijke kijk te krijgen op het geheel?

Veel beschrijvingen over het ‘tweelingzielschap’ zijn visies van mensen die ‘alleen’ op deze wereld staan/stonden. Vele boeken zijn ‘hier’ over geschreven, die de visies bevatten van enkelingen. Boeken zijn heel belangrijk geworden in het leven van de mensen (overlevering) en daardoor nemen mensen deze visies als waarheid aan, nog erger zelfs, ze gaan ze zelf aanvullen vanuit hun eigen ‘beperkte visie’ en hun eigen ‘waarheid’. De éne beperkte visie stimuleert de andere beperkte visie en men gaat nog dieper in de materie! De meeste beschrijvingen maken van het tweelingzielschap een gedrocht waar niemand voor staat te springen om het te ontmoeten!

Van uit de onderste lagen ziet men, wat betreft het verklaren van tweelingzielschap, alleen maar concurrentie. Het woordje tweelingzielschap triggert velen tot het geven van een omschrijving hierover en de eerste punten die zij aanhalen, geven een gevoel van ‘wauw, dat wil ik ook!’ en plots vullen de schrijvers het verhaal aan vanuit hun eigen materiële, beperkte visie en laten zij niets anders zien dan ellende, negativiteit en misérie. Allemaal eigenschappen die trillen in de onderste lagen van het bestaan.

Op het punt dat de ‘wauw-beschrijving’ het opgeeft, nemen demonisering, fantasie en bijgeloof het over!

Tweelingzielschap is gericht op enkel en alleen maar spirituele groei, zeg maar ‘Goddelijke Groei’. Alleen maar om te laten zien dat het ‘mannelijke’ én het ‘vrouwelijke’, zowel energetisch als fysiek, samen kunnen groeien tot het “Allerhoogste Zijn”.

Eddy en Rita


«   »