Home » Inzichten » Tweelingzielen: ongelijke spirituele groei?

Tweelingzielen: ongelijke spirituele groei?

Er doen veel verhalen de ronde over ‘al dan niet gelijke spirituele groei’ van tweelingzielen. Zo zou de ene helft van zichzelf vinden dat hij/zij qua spirituele groei verder staat dan de andere helft.

Wat houdt spirituele groei eigenlijk in? Meen je dat, wanneer je veel cursussen gevolgd hebt, veel boeken gelezen hebt, heel wat inwijdingen, workshops, healingen, enz… hebt ontvangen, dat je dan wat betreft spirituele groei verder staat dan de ander? Zet deze gedachte dan maar snel van je af want in wezen heeft het ‘niets’ te betekenen! Het heeft zelfs niets te maken met ‘Spirituele Groei’!

Voor wij elkaar ontmoetten was één van ons ongeveer 25 jaar bezig met spiritueel/alternatieve activiteiten. De ander wist er helemaal niets van. De dag dat wij voor het eerst contact hadden (telefonisch), ging zonder dat wij er toen erg in hadden, alle verzamelde informatie van de één over naar de ander. Deze energie/informatie uitwisseling is noodzakelijk en vormt een raakvlak die de twee individuen naar elkaar toe trekt.

Degene die er al 25 jaar mee bezig was, moest zelfs vaststellen dat alle verzamelde informatie, cursussen, inwijdingen, healingen, enz… ‘niets’ bijdragen aan de spirituele groei van tweelingzielen.

Het ‘idee’ alleen al, dat je verder staat dan de ander, zorgt er voor dat zelfs een ‘gewone relatie’ niet kan werken.

'Ware tweelingzielen' zetten al het geleerde opzij, om aan een ‘nieuw hoofdstuk’ van hun leven 'samen' te beginnen. In feite is het zo dat zij beiden een ‘hergeboorte’ kennen in ‘hetzelfde lichaam’. Alles uit het vroegere leven wordt volledig los gelaten, omdat ze beiden hetzelfde ‘Doel’ hebben. Beiden zetten zij alles op alles om ‘Dat’ te bereiken.

Het is de bedoeling dat zij samen het ‘Goddelijke’ in alle ‘Vreugde’ én ‘Eénheid’ hier op aarde neerzetten. Daar zijn geen boeken, cursussen, inwijdingen, enz… voor nodig!

Eddy en Rita


«   »