Home » Inzichten » De volledige ziel voor jezelf

De volledige ziel voor jezelf

Als men de informatie over tweelingzielschap mag geloven zou ‘iedereen’ een tweelingziel hebben. Dit is gewoon onzin! Niet iedereen heeft een tweelingziel! Te denken dat iedereen een tweelingziel heeft, houdt voor héél veel mensen een ‘behoorlijke beperking’ in.

Veel mensen hebben niet de behoefte om hun spiritualiteit te beleven met één persoon. Zij kunnen verbintenissen aangaan met anderen maar hebben genoeg aan tijdelijke contacten om hun ‘spirituele groei’ te stimuleren. De ‘spirituele weg’ die zij afleggen zal ‘altijd’ naar zichzelf terug leiden. Dit is vrij logisch, men gaat buiten ‘zichzelf’ zoeken maar komt steeds weer bij ‘zichzelf’ terug.

Veel mensen denken dat zij niet deugen in een langdurige relatie maar in wezen zijn zij perfect in staat om met ‘zichzelf’ samen te leven (alleen dus), waardoor zij kunnen doorgroeien naar een ‘Hoger Bewustzijn’.

Het gros van de mensen heeft niet het verlangen naar een tweelingziel. Zij denken er zelfs niet over na. Veel mensen leven in een relatie en zijn op hun manier gelukkig en bereiken de hoogte (spiritueel of materieel) die zij voor zichzelf voor ogen houden.

Waarom zou men ieder mens gaan opzadelen met een tweelingziel??? Mensen die geen 'behoefte' hebben aan een tweelingziel, die hebben er gewoon geen en kunnen met een partner naar hun keuze samen leven. Of gewoon alleen door het leven gaan!

Zij hebben de volledige ziel voor zichzelf! Is het zo simpel? Ja, zo simpel is het!

Eddy en Rita


«   »