Home » Inzichten » Leven als tweelingzielen

Leven als tweelingzielen

Het leven van tweelingzielen wordt dikwijls omschreven als een taak. Je kunt: ‘Je-Zelf zijn’ moeilijk als taak omschrijven. Als mens is het natuurlijk leuk om je leven te omschrijven als een taak, dat mag, als je jezelf daar goed bij voelt.

Zelf zien wij ons tweelingzielschap niet als een taak. Het is een fijn en bijzonder liefdevol samenzijn. Wij zijn ons volledig bewust van ons tweelingzielschap en dat wat het met ons maar ook met anderen doet. Simpel en éénvoudig, voor ons natuurlijk. Wij wéten dat dit ook voor andere ‘ware tweelingzielen’ zo is.

De verhalen die men over het tweelingzielschap in disharmonie hoort, geven iets totaal anders weer. Wat het juist weergeeft weten wij niet maar naar ons gevoel hebben deze verhalen ‘niets’ met het tweelingzielschap te maken. Wij kennen het in ieder geval niet!

Het is niet onze intentie om mensen op gelijk welke manier te beïnvloeden maar, en dat menen wij uit het diepst van ons hart, denk goed na alvorens je jezelf in een avontuur stort, dat volgens velen als het ware tweelingzielschap omschreven wordt maar uiteindelijk ‘één hoop ellende’ is.

Tweelingzielschap is de ‘hoogst mogelijke vorm van relatie’ die een mens maar kan beleven op deze planeet. Laat ellende voor wat het is en vorm je eigen 'perfecte' beeld over het tweelingzielschap en houdt dat vast in je denken. Voor minder moet je zeker niet gaan!

Eddy en Rita


«   »