Home » Inzichten » ‘Zgn’ tweelingzielschap = uitmelkerij

‘Zgn’ tweelingzielschap = uitmelkerij

Wij weten dat men bovenstaande niet zomaar zonder enige uitleg kan beweren. Er zijn een aantal elementen die meespelen en die een verklaring nodig hebben.

Om te beginnen willen wij even onder de aandacht brengen dat steeds meer mensen hun tweelingziel ‘menen’ ontmoet te hebben. Het staat cool om te kunnen zeggen dat je hem/haar kent. Minder cool zijn de negatieve belevingen maar ja dat zou je er, volgens velen, bij moeten nemen. 'Het hoort zo te zijn'.??? Onenigheid, lijden, aantrekken-afstoten, disharmonie, enz… zijn volgens velen de ware kenmerken van het tweelingzielschap.

Lagere energieën (verder aangeduid met le.)

Als je met bewustwording bezig bent weet je dat er le. zijn die jou er van willen weerhouden je-Zelf te leven zoals je het hoort te leven. In harmonie en éénheid dus. Deze le. bestaan enkel bij de gratie van de mensen die deze le. bewust of onbewust blijven voeden. Ze zouden gewoon niet meer bestaan, mocht iedereen er mee stoppen deze te voeden. Deze le. zijn er steeds op uit om mensen in het lijden te houden. Deze le. blijven bestaan door middel van de energie - die vrij komt door te lijden - van mensen. De le. zijn niet erg subtiel in hun manipulaties en werken op een heel éénvoudige manier. Waardoor de meeste mensen 'niet geloven' dat het zo werkt. Men 'denkt' dat er meer achter zit.

Vrouwelijke energie

De le. maken het liefst van al gebruik van de vrouwelijke energie. Deze is krachtiger en gemakkelijker te manipuleren. De vrouwelijke energie kent de natuurlijke behoefte om zich te verheffen tot de ‘Hoogste Bron’. Daardoor is ze het meest geschikt om uitgemolken te worden. Als je op zoek gaat naar verhalen over het tweelingzielschap zijn het dan ook meestal 'vrouwen' of mannen die het meest in de vrouwelijke energie zitten die er over schrijven. Het is ook de vrouwelijke energie die zich vastbijt in een zgn. tweelingzielschap, ook al 'ontkent' de ander dat ze tweelingzielen zijn. Door deze 'ontkenning', komt de persoon (die het meest in de vrouwelijke energie zit) die blijft volhouden, in het lijden terecht, waardoor deze weer gemakkelijk kan uitgemolken worden. Deze wil graag een verklaring voor dat lijden en de negatieve emoties die daarmee gepaard gaan. Dan komen de tweelingziel-coaches en –therapeuten op de proppen.

Tweelingziel-coaches en -therapeuten

Doorgaans zitten deze mensen in een ietsje hogere energie dan de mensen die zij over de vloer krijgen. Meestal zijn hun intenties goed (hopelijk toch). Samen met het aantal mensen die zichzelf als tweelingziel met een ander herkennen, gaat uiteraard het aantal coaches en therapeuten sterk de hoogte in. Het is een beetje als een grootgrondbezitter vroeger. Hoe meer land en dieren, hoe meer opzichters men nodig had.

De coaches en therapeuten ‘moeten er voor zorgen’ dat men zich overgeeft aan de negatieve stroming zodat men zijn/haar energie via het lijden afgeeft aan de le. Zij hebben verschillende kanalen en informatie ter beschikking om hun taak naar de behoeften van de le. uit te voeren.

Eén daarvan is het zelf schrijven van artikels over het tweelingzielschap. Deze artikels geven voor meer dan 90% negatieve informatie waardoor men ‘denkt dat het normaal is’ dat men in het tweelingzielschap lijdt, men zou ‘zichzelf beter leren kennen’ en je leert er een ‘beter mens’ door worden. De andere 10% is een bombastische, geromantiseerde, wollige beschrijving die niemand begrijpt. Niemand gelooft nog dat hij/zij in staat is om dat 'niveau' (die 10%) te bereiken en men richt zich liever op het negatieve, waardoor de persoon die lijdt toch veel aandacht en ondersteuning (als beloning) krijgt in het lijden. De beloning voor de coaches en therapeuten bestaat uit geld en aanzien. Ze denken dat ze ‘goed bezig’ zijn en dat hun ‘hulp gegrond is’ als er veel volk over de vloer komt. In werkelijkheid betaal jij hen om jou energie af te geven aan het lagere.

Zelf blijven deze coaches en therapeuten ook (jaren?)  in het lijden zitten, waardoor zij ook hun energie steeds weer opnieuw afgeven aan het lagere. Ze voelen zich ook alleen maar goed wanneer ze anderen kunnen behandelen. Bij iedere cliënt krijgen zij weer opnieuw 'extra' energie om door te gaan en terug af te geven aan de le. Dat is ook de reden waarom zij zich slecht voelen als ze geen cliënten krijgen. Ze zeggen dat het hun intentie is om anderen in hun kracht te zetten (en dat menen ze ook) maar ze hebben anderen die 'lijden' nodig om zichzelf energetisch te voeden.

Wat gebeurt er werkelijk? De cliënt neemt een deel van de energie van de behandelaar over, waardoor de cliënt zich goed voelt, om na een korte tijd terug in het lijden te gaan. De coach therapeut voelt zich leeg en zit te wachten op de volgende klant, zodat de coach therapeut zichzelf weer een moment goed kan voelen. Zo gaat het verder met geven én nemen om tenslotte 'alles' af te geven aan de le.

Op deze manier blijft er voor 'niemand' nog energie over om 'zichzelf' te 'verheffen' tot een 'Hoger Plan'!

Boos

Wij beseffen ook wel dat er mensen boos zullen zijn over wat zij nu gelezen hebben. Dit is vrij normaal. Als je verlangt naar een ‘hoger leven’ en merkt dat je al die tijd 'gebruikt' bent door iets dat zo laag is, kun je niet anders dan boos worden. Er zullen ook mensen zijn die boos op ons zijn, ook dat is normaal. Richt je boosheid niet op de boodschappers en gebruik je energie om jezelf te verheffen boven dat wat niet thuis hoort in een ‘Natuurlijke Beleving’ van het mens zijn!

Vraag je af

Het ligt in onze ‘ware menselijke natuur’ om ons te 'verheffen' tot de ‘Allerhoogste Bron’! 'Je wéét dit' wanneer je op één of andere manier met bewustwording bezig bent! Er is maar 'één' vraag, die je jezelf hoort te stellen, wanneer je in een disharmonisch zgz. tweelingzielschap zit. Namelijk: "Kan ik en wil ik 'dit' mijn gehele leven op 'deze manier' ervaren?"

Eddy en Rita


«   »