Home » Inzichten » Mis-leiding

Mis-leiding

Met de huidige stijging van de energieën hier op aarde komen ook allerlei zaken aan het licht die de mens gewoon op de plaats willen houden waar hij/zij nu zit.

In de meeste gevallen vindt men de dingen die eigenlijk misleidend zijn, uit gewoonte, heel normaal. Dat de energie stijgt, is voor ons ook duidelijk. Wij zijn helemaal niet zweverig en bespreken samen, alle onderwerpen alvorens ze op onze site te publiceren.

Naar onze ervaring is de energie aan het stijgen en zet deze ook een beweging in gang waardoor iedereen mee ‘moet’ stijgen. Je hebt in deze gewoon ‘niet meer’ de luxe om te zeggen: “Ik blijf zitten waar ik zit want zo is het goed.” Barsten of buigen, zo simpel is het! Het zal steeds moeilijker worden om bepaalde meningen en gedragingen die niet overeenkomen met deze energie te blijven handhaven.

Leiding zoeken

De mens is het zo gewoon om leiding te zoeken bij anderen, waardoor er veel mensen zijn die gewoon niet meer voor zichzelf kunnen nadenken. Ze gaan dus op zoek naar iemand die ‘beslissingen voor hen’ kan nemen of toch op zijn minst kan ‘zeggen wat zij moeten doen’.

Er zijn dan ook altijd mensen die de ‘leiding op zich’ willen nemen en die bepaalde activiteiten aanbieden om in die behoefte te voorzien.

In volgend voorbeeld halen wij maar één van de 'schijnbaar' onschuldige misleidingen aan. 

Opvallend prachtig en mooi

Opvallend is, dat wanneer men op zoek gaat naar iemand, die eventueel iets te betekenen kan hebben, deze persoon een site heeft waarop deze zichzelf aanprijst als zijnde dé oplossing voor jou probleem. Tot zover alles in orde. Wanneer je kijkt naar de foto’s, die deze mensen op hun site presenteren, denk je in vele gevallen: “Wauw, wat een persoonlijkheid, die kan mij zeker helpen!”. De meeste foto’s die men presenteert, zijn foto’s van vér voor de vervaldatum van die persoon. De persoon in kwestie ziet er stralend én jong uit. Het lijkt wel alsof deze zo uit een sprookje gestapt is. De prins of prinses op het witte paard. Met zijn allen daarheen dus!

Leiding geven

Als je jezelf presenteert als iemand die de problemen van anderen kan oplossen, heb je onherroepelijk een ‘leidende functie’. Dan wordt er van je verwacht dat je ‘integer én vooral eerlijk’ bent. Als je een foto op je site plaatst die niet strookt met de werkelijkheid, ben je zeker ‘niet goed’ bezig want dan ‘misleidt’ je je eventuele ‘cliënten’.

Logische beredenering

Met een ‘piepkleine’, logische beredenering kunnen wij deze bewering staven. De meeste mensen zijn visueel ingesteld. Wanneer zij jou als behandelaar in blakende gezondheid met een prachtig lichaam in een verleidelijke pose, met een verleidelijke blik, op een foto zien staan denken de meeste mensen dat ‘jij’ hen kunt vertellen hoe zij ook aan ‘zo iets’ kunnen komen. Zij zijn verliefd op dat wat jij op deze foto naar voor brengt (een mooie persoon met een prachtige uitstraling en zonder problemen). Voor hen ben jij, bij de eerste blik op ‘jouw oude foto’, een idool. Wat een teleurstelling als ze jou in de huidige, oudere versie zien. Daar gaat het vertrouwen! OMG, dit is ‘niet’ de persoon waar ik mee afgesproken heb!

Even verder kijken

Wij vinden het maar normaal dat wij even verder gaan kijken naar dat wat in werkelijkheid aanwezig is. Wij tikken de naam van de persoon even in een zoekmachine in en komen in de meeste gevallen uit op recentere afbeeldingen of video’s van de aanbieders. In veel gevallen zien zij er niet zo fris meer uit als op de afbeeldingen die men in eerste instantie presenteerde.

Leugens

 Het is niet onze bedoeling om te oordelen over mensen maar in onze ogen presenteren zij een grote leugen om aan cliënten te komen. Er is een grote energetische verandering gaande. Alle dingen die niet overeenkomen met deze energie worden aan het licht gebracht om ‘geheeld’ te worden. Als je het belangrijk vindt om jezelf naar de buitenwereld mooier én vitaler voor te doen, heb je zeker problemen met de persoon die je nu op dit moment bent. Als het uiterlijke al niet klopt met wat je presenteert, hoe zit het dan met het innerlijke? ‘Ben je dan nog wel in staat om mensen, die hogerop willen, te ondersteunen?’

Wie ben je dan aan het misleiden?

Eddy en Rita


«   »