Home » Inzichten » Is er voor mij een TWZ-relatie weggelegd?

Is er voor mij een TWZ-relatie weggelegd?

Het is natuurlijk nooit voor 100% vast te stellen of er voor jou een tweelingziel-relatie weggelegd is.

Maar je weet maar nooit, daarom willen we je alvast enkele dingen meegeven die wij zelf ervaren hebben alvorens wij elkaar ontmoetten.

Eenvoudig

Eigenlijk zijn het vrij eenvoudige zaken, waar niet zoveel aandacht aan besteed wordt. Je gaat er gemakkelijk aan voorbij, dikwijls omdat je denkt dat zo een relatie niet bestaat. Je denkt dat zo een relatie alleen maar in boeken en films voorkomt. Sommige dingen zijn zo eenvoudig, dat ze vanzelfsprekend lijken.

Zoals het voor ons vanzelfsprekend is dat wij als tweelingziel samen zijn. Nu kunnen we niet begrijpen dat mensen in een relatie blijven die niet voedend voor hen is. We moeten eerlijkheidshalve toegeven dat ook wij in het verleden zelf in niet voedende relaties gezeten hebben.

Achteraf bekeken hebben wij volgende punten kunnen vaststellen die ons er op wezen dat er een tweelingziel-relatie voor ons weggelegd was. Deze punten werden door ons beiden in de loop van ons leven ervaren.

  •  *Je bent er zeker van dat je je leven ‘niet alleen’ wilt leven, je voelt dat er ergens iemand is die 'totaal' bij je hoort.
  •  *Het kan zijn dat je ooit in een droom of visioen een beeld en/of gevoel kreeg van je andere helft. Dit kan op vrij jonge leeftijd voorkomen.
  •  *Je weet goed, of je voelt aan hoe een ‘perfecte’ relatie ‘hoort te zijn’.
  •  *Je bent op zoek naar de ‘Waarheid’ en je probeert je bewustzijn te ontwikkelen.
  •  *Je hebt een grote hang naar harmonie.
  •  *Je voelt je dikwijls slecht en je weet eigenlijk niet wat er is. Je hebt alles en iedereen is goed voor jou. Maar toch, diep vanbinnen ontbreekt er iets. Het voelt aan alsof je alleen bent op de wereld. Deze gevoelens blijven je aanzetten om te blijven ‘verlangen naar je ware wederhelft’.
  •  *Je blijft uitkijken naar een betere relatie, zelfs wanneer de huidige goed "lijkt" te zijn. Dit uitkijken, verdwijnt volledig als je je tweelingziel ontmoet en besluit om samen verder te gaan.
  •  *Als je in een relatie zit, met iemand anders dan je tweelingziel, zal deze wat intensiteit betreft, altijd oppervlakkig zijn en blijven.
  •  *Reeds maanden of zelfs jaren voordat zij samen komen gaan tweelingzielen zich al richten op het toekomstige samen zijn, zelfs al weten zij niets van tweelingzielschap. Dit richten kan zich uiten in verandering van levensstijl, dit is niet altijd direct zichtbaar, het gaat heel subtiel en kan pas na het samenkomen in die zin herkend worden.

Dit uiten kan b.v. zijn; andere kledingstijl. Zichzelf aantrekkelijker maken voor het andere geslacht. Zorgzamer zijn voor zichzelf. Andere meningen vormen. Opkomen voor zichzelf, naar anderen én naar zichzelf toe. Beginnen afstand nemen van personen waarvan achteraf blijkt dat zij niet akkoord gaan met jouw keuze, enz...

Het kan zijn dat je jezelf een beeld vormt van hoe je tweelingziel er uitziet. Zelfs hoe hij/zij handelt, praat, loopt, enz... Je kunt deze voorkeuren maar best opzij zetten. Zij hebben dikwijls niets met de werkelijkheid te maken.

De Ziel houdt totaal geen rekening met de persoonlijke voorkeuren van de twee individuen!

Eddy en Rita


«   »