Home » Inzichten » De Ziel geeft aan!

De Ziel geeft aan!

‘Luisteren naar je eigen Ziel’ is niet zo gemakkelijk. Je Ziel oordeelt niet en geeft je alle informatie die je nodig hebt op dit moment.

De Ziel is ook geduldig en omdat zij rechtstreeks in verbinding staat met het ‘Goddelijke’ zal zij jou ook voorzien van haar ongezouten mening die niet altijd strookt met het denken dat je op dit moment hebt. Vooral niet als je diep in de materie vertoeft.

Ons leven

Sinds wij samen zijn (2005) zijn wij meer naar onze Ziel gaan luisteren wat bij ons resulteerde in zwart/wit denken. Wij kunnen geen geduld meer opbrengen voor grijs denken. Zwart/wit denken brengt zoveel meer inzichten én klaarheid omtrent het leven hier op aarde. Zelf hebben wij helemaal geen problemen meer en die enkele keer dat er iets is, is dat in een mum van tijd opgelost.

Waarom delen wij informatie op onze site en sociale media?

Het antwoord is eenvoudig. Ongeveer 14 dagen voor wij elkaar ontmoetten - toen kenden wij elkaar nog niet - gaven wij aan dat wij het ‘Goddelijke’ wilden dienen. Op welke manier dit zou gebeuren wisten wij toen nog niet. Dat het over tweelingzielschap en spiritualiteit zou gaan wisten wij wel. Als je aangeeft dat je het ‘Goddelijke’ wilt dienen hoor je dat ook te doen, zo eenvoudig is het.

De Ziel geeft aan

Onze Ziel geeft aan wat voor ons de volgende stap is en wij luisteren daar naar. Wat onze site en sociale media betreft is onze Ziel heel duidelijk. Er zijn heel wat mensen die spiritueel geïnteresseerd zijn maar vast zitten in het negatieve denken wat het ‘tweelingzielschap’ betreft. Voor het ‘Goddelijke’ zijn alle mensen belangrijk, ieder is een potentiële Meester. Maar mensen die spiritueel geïnteresseerd zijn, zijn belangrijk in die zin dat zij het ‘Nieuwe Wereld Denken’ horen te ondersteunen en dat kunnen zij niet als zij blijven vast zitten in het ‘beperkende denken’. Zij hebben dus informatie nodig die hen kan losweken.

Onze Ziel geeft ons informatie door om te delen. Het Goddelijke weet dat wij geen blad voor de mond houden. Wij schrijven gewoon op wat onze Ziel ons doorgeeft. Dit kunnen wij omdat wij ons totaal losgemaakt hebben van het win-win gebeuren, sociaal en familiaal hebben wij ons ook losgemaakt. Wij bieden geen cursussen of wat dan ook aan. Wij vragen ook geen donaties of wat dan ook. Dit maakt dat wij vrij zijn om ongezouten de informatie te delen die wij doorkrijgen.

Deze informatie is er om in overweging te nemen. Goede informatie hoort voedend te zijn. Het idee dat je een tweelingziel hebt zonder dat je kunt samenkomen en/of samen kunt zijn in ‘Harmonie’ klopt helemaal niet met de informatie die de Ziel naar voor brengt. Tweelingzielschap is "energetisch én magnetisch" zo sterk dat men er 'nooit' aan kan weerstaan. Niets of niemand kan daar iets aan veranderen! Als men nog niet simpelweg lief kan hebben moet men niet eens denken aan onvoorwaardelijke liefde. Ook een gewone relatie waar men niet kan doorgroeien tot ‘Goddelijke Gedachten’ is helemaal niet voedend.

Goddelijke informatie

Goddelijke informatie is Waar én ‘steeds’ voedend! Zij is zo duidelijk dat men er niet rond kan. Er is maar ÉÉN Waarheid en ‘dat’ is de ‘Goddelijke Waarheid’. Dat is het leven op zich! En in deze Waarheid is er 'nergens' plaats voor ellende, miserie, onmin, jaloezie, kortom alle negatieve eigenschappen van de mens. Het Goddelijke is ‘altijd’ positief, opbouwend én voedend. Voor iedereen!!!

Eddy en Rita


«   »