Home » Inzichten » Is tweelingzielschap een farce?

Is tweelingzielschap een farce?

Als wij verhalen lezen van mensen die schrijven over hun beleving van het tweelingzielschap, denken wij dikwijls: “Menen die mensen dat nu of zijn zij aan het zwanzen?”

Ongeloofwaardig

Veel verhalen grenzen aan het ongeloofwaardige. Bij velen lijkt het wel een soapserie te zijn. Zij maken zo een ellendige dingen mee, dat het gewoon belachelijk lijkt. Sommige verhalen zijn zo schrijnend en zo sterk, dat een doorsnee mens ze op heel zijn/haar leven nog niet meemaakt.

Verzinnen zij dan maar wat of hebben zij doorheen alle ellendige ervaringen nog niet door dat tweelingzielschap de allerhoogste vorm van samen zijn is? Hebben zij dan nog niet door dat als het niet lukt om met deze éne speciale persoon het allerhoogste te bereiken, het nooit of te nimmer met iemand anders zal lukken?

Wat wil men toch bereiken met al die ellende?

Het is een raadsel. Wat wil men toch bereiken met al die ellende? Voor het Goddelijke ben je zelf de schepper van je eigen leven én de gedachten die je er over hebt. Het Goddelijke zal jou nooit terug fluiten. Het zal je wel tips geven in de vorm die het beste bij jou past.

Het feit dat het niet goed lukt is al een indicatie dat er iets niet klopt. Als je fysieke pijnen voelt wil dit zeggen dat er iets niet in orde is met je lichaam. Als je mentale en/of emotionele pijnen voelt wil dit zeggen dat er iets niet in orde is met je denken en het leven dat je op dit moment leeft.

Voor de meeste pijnen kan men medicijnen nemen. Toch is het beter om je levensstijl aan te passen, zodat je geen ondersteuning van medicijnen meer nodig hebt.

Neerhalen of optillen?

Men heeft altijd de keuze om zich te laten neerhalen of te laten optillen. Tweelingzielschap, en daar zijn wij 1000% van overtuigd, is er om beide individuen op te tillen! Veel mensen blijven volhouden dat ze opgetild worden door het neerhalen van de tweelingziel????? Geen van beiden heeft dan goed begrepen wat tweelingzielschap op zich te betekenen heeft, in de eerste plaats voor zichzelf en verder voor de gehele mensheid. Tweelingzielschap is geen spelletje dat men naar believen kan aan en af zetten. Het is ook niet hard werken. Het is wel steeds alert en nieuwsgierig zijn naar zaken die écht zijn en die er voor zorgen dat men de ‘eigen gedachten’ kan afstemmen op de ‘Goddelijke Gedachten’. Deze ervaringen, gedachten, waarnemingen, belevingen zijn altijd positief én gericht op spirituele groei!

Angst is een slechte raadgever!

We blijven het steeds herhalen: “Angst is een slechte raadgever!”. Nogal wat mensen die hun tweelingziel menen ontmoet te hebben blijven uit angst om fout te doen vasthouden aan iets dat minder is dan wat zij werkelijk verdienen. Vraag aan gelijk wie, die niets over tweelingzielschap weet, wat hij/zij zich hier van voorstelt. Wedden dat iedereen na een korte tijd van nadenken, zegt dat tweelingzielschap een Harmonieus samenzijn betekent.

En toch gaan de meeste mensen in de fout uit angst om fout te doen. Om afgewezen te worden door de zgz. tweelingziel. Ze laten dingen toe die ze nooit bij anderen zouden toelaten. Dit alles uit onvoorwaardelijke liefde? Of is het enkel en alleen maar om deze persoon die hen onheus behandelt niet te verliezen? In veel gevallen weet de ander niet dat hij/zij de tweelingziel is van de ander. Het is dan ook gemakkelijk gezegd dat die ander er zich niet van bewust is. Is dit geen farce dan?

Eddy en Rita


«   »