Home » Inzichten » Waarom zijn wij zo positief?

Waarom zijn wij zo positief?

Sinds wij samen zijn hebben wij een meer positieve houding gekregen wat betreft het leven op zich. Wij houden gewoon van het leven dat wij op dit moment leven. We willen niet anders.

Nog voor wij elkaar leerden kennen, hadden wij een besluit genomen om Harmonie toe te laten en negativiteit buiten te sluiten. Wij hebben dit dan ook blijven volhouden en kregen op korte tijd waar wij om vroegen. Je zou voor minder altijd vreugdevol en positief zijn.

Dualiteit

Wij spreken liever over polariteit dan over dualiteit. Dualiteit houdt een splitsing in. Wanneer men te negatief of te positief is, is er geen evenwicht. Wij vinden van onszelf dat wij evenwichtige mensen zijn en zo gaan wij ook door het leven.

In onze beschrijvingen echter, zijn wij uitermate positief. Dit doen wij expres, uit noodzaak.

Je kunt het een beetje vergelijken met een bootje met veel mensen. Als iedereen naar één kant van de boot loopt omdat daar spannende dingen te zien zijn, is de kans groot dat het bootje kapseist. Het is dus belangrijk dat er altijd een aantal mensen aan de andere kant van de boot blijven. Liefst mensen die heel wat gewicht in de schaal te leggen hebben (letterlijk dan toch).

Om ons gewicht in positiviteit te benadrukken kunnen wij niet anders dan positiviteit naar voor brengen. Zeker als het over tweelingzielschap gaat. Tweelingzielschap gaat over een Harmonisch, voedend én positief samenzijn.

Hoe komt dit over bij anderen?

Wij zien heel duidelijk én bewust hoe dit bij anderen overkomt. Veel mensen zijn niet blij met de informatie die wij verspreiden. Men houdt zich liever vast in een negatieve levenshouding. Velen proberen ook bewust geld uit alle negatieve ervaringen van anderen te slaan. Zij zien ellende binnen het tweelingzielschap dus als een pluspunt. Als er geen ellende is kan men er ook niets aan verdienen.

Maar eigenlijk maakt dat voor ons niet veel uit. Wij zijn elkaars beste vrienden, wij hebben dan ook geen nood aan een grote vriendenkring. Dat maakt dat wij kunnen blijven schrijven wat onze Ziel ons doorgeeft en die zegt ons steeds: “Leg maar heel wat gewicht in de schaal van positiviteit, want het is broodnodig wil men de boot niet laten kantelen.”.

Negativiteit is er al genoeg in onze wereld! Zet het nieuws op of sla een krant open en je wordt overspoeld met alle ellende en miserie, die je eigenlijk niet wilt en ook niet in de hand hebt. Als je deze ellende en miserie, dan ook nog eens ‘bewust’ in je eigen leven toepast ben je helemaal de pineut.

Eddy en Rita


«   »