Home » Inzichten » Wat zijn tweelingzielen?

Wat zijn tweelingzielen?

Dit is een ouder artikel dat we niet geredigeerd hebben. Je begrijpt het of niet!

Wat zijn tweelingzielen?

Een tweelingzielenkoppel is ooit ontstaan door de opsplitsing van één enkele oorspronkelijke ziel die rechtstreeks afstamt van God. Deze ziel is een éénheid die geen polariteit kent, het is een trillingsveld op het Allerhoogste niveau. Door op de aarde te komen splitst deze ziel automatisch op in een vrouwelijk en mannelijk deel, dat het menselijke lichaam vormt en fungeert als het omhulsel van de opgesplitste ziel. De ziel zorgt ervoor dat het mannelijke altijd een mannelijk lichaam aanneemt en het vrouwelijke ook steeds een vrouwelijk lichaam aanneemt. Het opsplitsen heeft te maken met de polariteit van deze planeet. Energetisch blijven zij verbonden door één en hetzelfde veld. 

 Zoektocht

Na verloop van zeer lange tijd dwaalt de mens hoe langer, hoe meer af van zijn Goddelijke Bron, zodat uiteindelijk de mens verlaagt in trilling en er nog zeer weinig informatie van de Bron te herinneren is. Het menselijke beperkte bewustzijn is alles wat overblijft van al het goede en mooie dat ooit was en de zoektocht huiswaarts begint langzamerhand zijn intrede te doen in het denken van de mens, want de ziel hunkert om terug in éénheid te leven met het Grote Geheel.

 Terugweg

De terugweg wordt aangevat door middel van alles beginnen te doorgronden en een diep verlangen naar éénheid. Dit gebeurt bijna gelijktijdig bij het mannelijke en vrouwelijke individu dat heel in het begin opgesplitst geweest is. Zonder dat zij daar zelf de hand in hebben worden deze twee mensen terug met elkaar verenigd. Doordat zij zich bewust voorbereiden op een vereniging met het Grote Geheel worden beide individuen tot elkaar gebracht, dit is een energetisch gebeuren dat gestuurd wordt vanuit de informatie van de ziel. De herkenning is zeer groot omdat je ooit zeer lang samen geleefd hebt als twee personen en daarvoor als één Goddelijk Geheel.

 Samen door het leven

Wij denken niet dat als je ooit je ware tweelingziel ontmoet je dan gaat kiezen om alleen verder te leven, want het is de bedoeling dat je samen gaat proberen, neen, je gaat het gewoon doen om je alles terug te herinneren hoe het eens geweest is en hoe het terug zal zijn en altijd zal blijven; Leven als Godmens hier op deze dierbare planeet aarde.

Eddy en Rita


«   »