Home » Inzichten » Hebben tweelingzielen een taak?

Hebben tweelingzielen een taak?

Je zou het als een taak kunnen omschrijven, maar eigenlijk is het meer een natuurlijk gebeuren.

Als  tweelingzielen samenkomen, ontwikkelen zij de liefde die ze reeds van nature bij zich dragen tot onvoorwaardelijke liefde. In deze liefde brengen zij het allerhoogste goed van God tot uiting.

Dit is merkbaar voor anderen. Veel mensen ervaren dat er iets is met dat 'raar' koppel, ze kunnen echter niet omschrijven wat het is, maar genieten, als zij het kunnen of willen toelaten, mee van deze trilling. Ze worden als het ware mee opgetild. Tweelingzielen hoeven daar zelfs geen moeite voor te doen, het gaat automatisch.

Nu is het zo dat de identiteit van tweelingzielen totaal niets bijdraagt tot het uitdragen van deze trillingen. Zijzelf zijn ondergeschikt aan deze onvoorwaardelijke liefde. In die zin zou men het een taak kunnen noemen. Als tweelingzielenkoppel ben je dan een kanaal voor God.

De identiteit is voor de ontvanger van deze trillingen totaal onbelangrijk. Tweelingzielen zijn daardoor niet meer maar ook niet minder dan de medemens. Ze zijn geen uitverkorenen die de problemen van anderen kunnen of moéten oplossen. In onvoorwaardelijke liefde kunnen zij de anderen laten voor wat ze zijn en ze ook in die zin waarderen.

Eddy en Rita


«   »