Home » Inzichten » Heeft iedereen een tweelingziel?

Heeft iedereen een tweelingziel?

Neen, niet iedereen heeft een tweelingziel. 

Het zijn alleen de allereerste Zielen die op aarde gekomen zijn, die opgesplitst zijn als man en vrouw. Dit aantal opgesplitste Zielen blijft door de tijd heen gelijk, er komen er geen bij. Er vallen er wel af om de simpele reden dat wanneer ze weer verenigt worden, ze beiden samen terug zo gaan leven dat ze terug opgenomen kunnen worden in het ‘Grote Geheel’.

Als deze opgesplitste Zielen in de molen van 'wedergeboorte' komen, zullen zij ‘altijd’ als man ‘of’ als vrouw geboren worden de sekse zal ‘nooit’ veranderen. Dit in tegenstelling tot de Zielen die uit deze mensen geboren zijn en hieronder beschreven.

De Zielen die nadien door menselijke geboorte hier terecht gekomen zijn, zijn zielen die het volledige mannelijke en vrouwelijke aspect in zich hebben. Zij worden niet meer opgesplitst. Zij gaan ‘afwisselend’ incarneren als man of als vrouw. Deze mensen (h)erkennen wel andere Zielen vanuit dezelfde groep waaruit ze zelf voortgekomen zijn. De aantrekkingskracht is enorm groot.

Je zou dan bijna gaan zeggen dat tweelingzielen de oudste Zielen zijn, maar dit is zeker niet waar. Alle Zielen zijn even oud want hun ontstaan, gaat terug tot de ‘Eerste Oorsprong’.  Hoe en wanneer en hoe dikwijls ze opnieuw geïncarneerd zijn doet niets af aan het feit dat ze allen even oud zijn en blijven, want ze zijn ‘Eeuwig’.

Dit is meteen ook de reden waarom er zo weinig ‘echte’ Ware tweelingzielen zijn.

Eddy en Rita


«   »