Home » Inzichten » Ongeveer 120.000 ...

Ongeveer 120.000 ...

…tweelingzielkoppels zijn er in totaal.

60.000 koppels zijn in de  hogere trillingen gebleven, waar zij in het onzichtbare het werk doen. Zij laten zich niet zien maar zijn er ongetwijfeld om hen die wel in het zichtbare werkzaam zijn te ondersteunen. Ongeveer 5000 koppels van de overige, zijn intussen overgegaan naar de hogere trillingen. Hun incarnatieprocessen zijn uitgewerkt, dit wil zeggen, zij hoeven niet meer te incarneren.

120 is het getal van de koppels die momenteel geïncarneerd zijn, 240 individuen dus, 120 mannen en 120 vrouwen. Dat zijn er dus niet zoveel maar blijkbaar toch genoeg om het werk op te nemen dat reeds lang in hun blauwdruk aanwezig is. 120 koppels is momenteel het maximum aantal dat aanwezig kan zijn op aarde. De anderen zijn als het ware een back-up en wachten op het meest geschikte moment om te incarneren. In tijden dat het nodig is incarneren zij om op hun beurt de mensheid te ondersteunen.

120 koppels maar die geïncarneerd zijn? Is dat niet wat weinig? Wat een onzin vertellen jullie toch? Hoe zit het dan met al die mensen die hun tweelingziel herkend hebben? Zijn zij dan geen tweelingzielen? Helaas voor hen, niet. Wij gunnen iedereen zo een relatie zoals wij hebben. Deze is ook bereikbaar voor mensen die geen tweelingzielen zijn. Er rust ook geen alleenrecht op zo een relatie. Waarom zou het? Dat zou pas een absurde regeling zijn. Volgens ons heeft ieder mens recht op geluk, liefde, vrede, rust, inzichten, enz.

Waarom delen wij deze informatie?

We kunnen natuurlijk iedereen in zijn waarheid laten. Dat zou voor ons het makkelijkste zijn. Dan moeten we ons ook niet verantwoorden voor de dingen die we delen. Maar zo werkt het niet. Wij hebben als tweelingzielen laten weten aan het goddelijke dat we bereidt zijn te dienen. Informatie delen is ook een vorm van dienen. De juiste informatie zorgt aanvankelijk voor inzichten en later bij begrip voor harmonie. Waaruit verder spirituele groei komt. Wanneer u als lezer de inzichten die wij delen overweegt en begrijpt, is er voor u eventueel vooruitgang mogelijk.

Tegenwoordig denken heel veel mensen dat zij hun tweelingziel ontmoet hebben en dat het de bedoeling is dat zij met die ene specifieke persoon door het leven horen te gaan. In onze tekst ‘vermeende tweelingzielen’ leggen wij het verschil tussen ware- en vermeende tweelingzielen uit. Op internet kunnen we heel wat verhalen lezen van mensen die maanden, zelfs jaren problemen met hun (vermeende) tweelingziel hebben. Dit is volgens ons gewoon onmogelijk. Wanneer ware tweelingzielen elkaar tegen komen smelten deze problemen als sneeuw voor de zon.

Het is geen schande wanneer je geen tweelingziel hebt. De mens die geen tweelingziel heeft staat op zichzelf. Hij/ zij heeft alles in zich om alleen een hoger spiritueel leven te gaan leven. Dit kan eventueel met of zonder partner. Tweelingzielen kunnen dit niet. Dit uit eigen ervaring. Zelfs 25 jaar spirituele/ alternatieve ontwikkeling valt in het niets wanneer tweelingzielen samen komen. Het verwordt tot kinderlijke praatjes. Theorietjes die totaal onbruikbaar zijn.

Tweelingzielen komen elkaar ook pas tegen wanneer zij een bepaalde spirituele volwassenheid hebben bereikt. Dit is belangrijk opdat zij in onvoorwaardelijke liefde kunnen samen komen. Onvoorwaardelijke liefde houdt onafhankelijkheid in. Onafhankelijkheid is alleen mogelijk wanneer je begrijpt wat dat inhoudt. Je wilt niet afhankelijk zijn van de ander. Tweelingzielen willen elkaar niet bezitten, zij ZIJN elkaar, waarom dan nog willen bezitten?

Zit er voor mij als niet-tweelingziel geen mogelijkheid in dat ik een goede relatie kan hebben?

Natuurlijk wel, waarom niet? Zet gewoon het romantische idee van een tweelingzielrelatie uit je hoofd en ga verder met je leven. Alles draait om het gewone leven. Het is niet zo dat een tweelingzielkoppel plots geen gewoon leven meer heeft. Dat zij plots verlicht zijn wanneer zij samen komen. Nee, wanneer zij samenkomen zijn zij daar rijp voor. Dit wil zeggen, zij weten dat datgene waar zij naar moeten streven, het allerhoogste is en dat zij alle kleine onnozele dingetjes waar veel mensen zich mee bezig houden (die zij voor het samen komen ook hadden) moeten los laten om tot een hoger begrip te komen van dat wat God is. Zij horen zich daar ten volle bewust van te zijn, willen zij verder komen in het spirituele bewustzijn.

In de meeste verhalen die we over tweelingzielschap lezen geeft de ene persoon aan dat hij/zij een vermoeden van tweelingzielschap heeft en de ander vindt het wel een leuk idee. Gaat er een tijdje in mee en wil er dan plots wanneer er keuzes moeten gemaakt worden niet meer van weten. Hier kan moeilijk sprake zijn van tweelingzielschap. Wij merken dat mensen liever toegeven aan het vermeende tweelingzielschap dan toe te geven dat ze wat hun eerdere waarneming betreft de bal totaal mis sloegen. Toch zouden zij zichzelf heel wat problemen kunnen besparen door de vermeende tweelingziel los te laten.

Er moet altijd plaats gemaakt worden voor de Waarheid. Plaats maken is loslaten, loslaten, loslaten.

Eddy en Rita


«   »