Home » Inzichten » Het woordje "God" als sleutel tot een hoger bewustzijn

Het woordje "God" als sleutel tot een hoger bewustzijn

Tijdens de vele gesprekken die wij samen hebben over God en al wat daar bij hoort, alles dus, zijn wij steeds op zoek naar de eenvoud.

Onze constante vragen zijn “Hoe kunnen wij op een nog veel eenvoudiger manier bewuster worden van onze goddelijkheid? Hoe kunnen we van ons gefilosofeer een praktische beleving maken?”.

Deze vragen stellen wij omdat wij eenvoudige, praktisch ingestelde mensen zijn. Wij zijn van mening dat wanneer men een theorie vormt men deze ook moet kunnen toepassen, zonder praktische toepassing is men volgens ons niets met theorie. Het is dode materie.

Een rechtstreekse lijn naar God

Gedurende de jaren dat wij samen zijn, hebben wij God centraal in ons leven geplaatst. Ieder gesprek dat wij voeren is opgedragen aan de energie die wij God noemen. U begrijpt dus dat wij het woordje “God” veelvuldig in de mond nemen. Laat nu juist dat ene kleine woordje alles omvatten. Door veel over God te praten maakt men op den duur een rechtstreekse lijn naar deze Energie.

Wij begrijpen dat niet iedereen te allen tijde, in de mogelijkheid verkeert om zoveel over God te praten. Er is echter nog een mogelijkheid om je rechtstreekse lijn naar de energie die wij God noemen te versterken en te zuiveren. Deze is zo eenvoudig dat men het moeilijk kan geloven. Uiteraard is het de bedoeling dat men afrekent met alle negatieve beelden en gedachten die men over het woordje God heeft, men werkt er zichzelf alleen maar mee tegen.

Terwijl men afrekent met deze negatieve gedachten en beelden kan men zoveel mogelijk aan God denken. Het woordje alleen al is voldoende, het lijkt dan alsof men iemand om contact vraagt door zijn/haar naam te vernoemen. Hoe meer men hier in oefent, zonder dat men een mantra van het woordje maakt, hoe bewuster men wordt van de goedheid die in het woordje opgeslagen is.

Men wordt zich ook meer bewust van de éénheid, de Energie die ons allen verbindt. Men moet het alleen maar volhouden. Oefening baart kunst! Als er negatieve gedachten in je opkomen hou je simpelweg het woordje “God” in gedachten.

Wij nodigen iedereen uit om het een weekje te proberen om dan eens naar de resultaten te kijken.

Succes

Eddy en Rita


«   »