Home » Inzichten » Ware Spiritualiteit

Ware Spiritualiteit

Ware Spiritualiteit is niet iets dat men kan verwerven, het zit in ieder van ons ingebakken.

We krijgen het bij onze geboorte mee, gratis en voor niets. Al wat van God komt is gratis, vrij en onbeperkt te gebruiken. Men hoort er zich alleen maar bewust van te worden. D.m.v. de eigen intuïtie kan men zich hier in oefenen.

De éénvoud van God

Het probleem met mensen is dat velen moeilijk kunnen geloven in de eenvoud van God. Er moet meer zijn dan dat! Het kan niet zijn dat men een hoog spiritueel en goddelijk leven kan leven zonder rekening te moeten houden met moeilijke leringen.

Veel van deze leringen werden verzonnen om de eenvoudige mens zijn vrijheid te ontnemen. Vandaag zien wij nog steeds mensen deze leringen voor waarheid aannemen. Zij denken en vertellen ook aan anderen, dat ze moeten zwoegen om zichzelf tot een bepaald niveau te verheffen. Zodat ze inzichten kunnen verwerven in “hoe te leven volgens het Goddelijke Principe”.

Goddelijke Principe

Terwijl het Goddelijke Principe er voor ieder mens is. Al wat men kan doen is voor zichzelf uitmaken welke heer men wilt dienen. Wilt men God dienen of neemt men genoegen met misleiding?

Ware spiritualiteit houdt geen rekening met door mensen geschapen leringen. Het is Fris, sprankelend, Vernieuwend, Vervullend, Intelligent, Onvoorwaardelijk, Goddelijk, Rustig, Begrijpend, …. Het is van een kinderlijke eenvoud. Het is Christusenergie werkzaam doorheen de mens.

Onze wens is, dat iedereen mag leven naar de Goddelijke Waarheid!

Eddy en Rita


«   »