Home » Inzichten » Bewustwording

Bewustwording

Wij vinden dat er in deze wereld niets belangrijker is dan de groei in het 'Goddelijke Bewustzijn'.

De mens hoort zich bewust te worden van het feit dat hij van Goddelijke oorsprong is en dat hij innerlijk de macht bezit om de daarmee gepaard gaande Goddelijke kracht te gebruiken voor alle doeleinden die in overeenstemming zijn met de 'Goddelijke Wet'

Een mens die zich bewust wordt van die Goddelijke kracht houdt zich ook niet meer bezig met zogenaamde tegenwerkende krachten zoals ego, karma, emoties, enz.…Hij is er zich van bewust dat deze laatste enkel de kracht bezitten die hij er zelf aan geeft. Wanneer hij zich richt op het allerhoogste, bestaan deze (tegenwerkende krachten) zelfs niet meer.

Waarom jezelf er nog mee bezig houden? Wij mensen kunnen deze gewoon opzij schuiven, zodat ze geen enkele invloed meer hebben. Het is niet zo dat de mens die groeit in bewustzijn zijn problemen ontkent, hij weet dat er iets niet in orde is, maar hij gaat er in tegenstelling tot vroeger aan voorbij omdat hij weet dat ze onbestaande zijn, niet meer dan een illusie die geschapen is door het menselijke denken. Je bent dat, waar je aandacht het meest naar uitgaat. Waarom dan niet het allerhoogste tot je prioriteit maken? Vergeet het ego, vergeet karma, vergeet …, schuif het opzij want het heeft enkel de macht die jij er zelf aan geeft.

Richt je op het 'Goddelijke Bewustzijn' en zet alle zogenaamde beperkingen opzij. Zij hebben geen enkel bestaansrecht. Je kunt niet iets afleggen dat niet bestaat, om uiteindelijk tot iets hogers te komen. Het is verloren moeite, want wanneer deze zogenaamde beperkingen wél echt zouden bestaan, kun je deze nooit verwijderen.

Uiteraard is iedereen vrij om een lagere toestand voor waarheid aan te nemen.

Eddy en Rita


«   »