Home » Inzichten » Loslaten? Alweer!

Loslaten? Alweer!

Tijdens de jaren dat wij een site hebben over het tweelingzielschap en spiritualiteit hebben wij al heel wat (positieve) reacties geplaatst op andere sites. De meeste reacties werden niet gepubliceerd. De reacties die over spiritualiteit en relatie gaan vormen blijkbaar geen probleem.

Het zijn de (positieve) reacties over het tweelingzielschap die men het liefst vermijdt. Terwijl in relatie zijn met je tweelingziel een hoog spirituele beleving is. Bij tweelingzielen die samen door het leven gaan, staat spirituele groei voorop. In feite neemt dat het gehele leven in beslag. Er is geen tijd voor onenigheid!

Andere kijk op tweelingzielschap

Wij zijn er ons van bewust dat wij een geheel andere kijk op - en ervaring hebben met het tweelingzielschap dan de meeste mensen. Blijkbaar wil men daar niets van weten. Wat volgens onze waarneming aanduidt, dat men het liefst een vastgelopen visie met een vastgelopen relatie 'blijft' onderhouden, dan na te denken over andere mogelijkheden. In ons geval een visie over een boeiend én spiritueel vervullend tweelingzielschap in éénheid. Een visie die volgens ons logischer is dan die van een tweelingzielschap in disharmonie.

Waar is men bang voor?

Spirituele groei gaat over het loslaten van nutteloze gedachten en visies. Eens men die losgelaten heeft kan men ze vervangen door andere gedachten, visies en belevingen in een hogere trilling. Er is niets om bang voor te zijn.

Loslaten wil ook zeggen, dat men 'de angst om toe te geven' dat de visie die men momenteel heeft, niet (meer) resoneert met het LEVEN dat men 'wil' leven. Wees niet bang om verouderde visies los te laten!

Eddy en Rita


«   »