Home » Inzichten » Tweelingzielwaardig of onwaardig?

Tweelingzielwaardig of onwaardig?

Vandaag kregen we via een reactie op FB te horen dat onze visie en houding tweelingzielonwaardig zou zijn. Tja, mensen mogen denken wat ze willen maar als men dat over anderen zegt wil dat ook zeggen dat men wéét hoe het is om een waardige tweelingziel te zijn.

Nieuwsgierig

Wij zijn nieuwsgierig naar hoe het is om een waardige tweelingziel te zijn. We zijn nog maar samen sinds 2005 en we weten het nog niet. De één zegt zus en de ander zegt zo. Wat wij meestal lezen of horen is dat in het tweelingzielschap ellende troef is en dat men daar compassie en begrip voor ‘moet’ hebben.

Wij leven ons tweelingzielschap in harmonie en wéten dat als men werkelijk spiritueel wil groeien men afscheid moet nemen van die ellende. Wij weten ook dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken. Zelf gaan wij voor de korte pijn (beslissingen nemen) met diepe inzchten daar op volgend. 

Wat verwacht men van hoe het is een tweelingziel te zijn?

De meeste beschrijvingen over hoe een tweelingziel zou ‘moeten’ zijn komen van mensen die zelf niet samen zijn met iemand die eventueel hun tweelingziel 'zou kunnen' zijn. Er zijn ook boodschappen, van zogezegde meesters te vinden die via een ‘medium’ spreken en vertellen hoe een tweelingziel hoort te zijn. Deze boodschappen zijn niet te verifiëren, iedereen kan zeggen dat hij/zij één of andere meester channelt. Wij zouden het ook leuk vinden als plots een meester iets zinnigs komt vertellen dat wij kunnen delen met anderen.

Rationeel

Wij zijn rationele mensen die alles bespreekbaar maken. We sluiten niets uit. We vinden alles boeiend én vooral bespreekbaar. Voorschriften over hoe een tweelingziel zou ‘moeten’ zijn nemen wij met een grote korrel zout (zeg maar een kilo). Meestal komen deze beschrijvingen van mensen die geen idee hebben over wat het tweelingzielschap werkelijk is en er een verzameling ideeën van anderen op geplakt hebben. Moeten we het daar dan mee doen?

Eddy en Rita


«   »