Home » Inzichten » Iedereen 'moet' mee!

Iedereen 'moet' mee!

Het is niet de bedoeling dat positieve mensen, negatieve mensen gaan ompolen of andersom. We laten elkaar gewoon de andere kant van de medaille zien. We kunnen elkaar alleen maar inspireren.

We schreven al heel wat teksten over alternatieve (spirituele) hulpverleners. In deze teksten geven wij aan dat het tijd wordt dat ook zij hun visie gaan instellen op een hoger bewustzijnsniveau.

Als men gaat kijken naar dat wat zij delen met anderen komt er maar één thema duidelijk naar voor, namelijk lijden. Sommigen zitten daar al in, van in het begin dat zij anderen gingen 'helpen'. Door zoveel aandacht aan het lijden te geven kan men 'zelf' enkel resoneren binnen denkkaders die begrensd zijn door dat lijden.

Toch blijven velen zich, uit gewoonte, hardnekkig vasthouden aan het bewustzijn dat zij altijd al aangeboden hebben en nu nog altijd aanbieden. Ze menen dat ze anderen moeten triggeren tot een hoger bewustzijn en vergeten zichzelf daarbij. In onze teksten en ook in onze reacties op hun site, die onvermijdelijk door hen verwijderd worden, nodigen wij hen uit om in plaats van alleen maar anderen te triggeren ook zichzelf te laten triggeren.

 

Wij weten ook wel dat als men lange tijd op handen gedragen is door anderen, men kan denken dat men een soort bewustzijn van onfeilbaarheid bereikt heeft en dat het dan moeilijk is om de triggers, die voor zichzelf bedoeld zijn, te herkennen.

Zelf winnen wij niets met het triggeren van anderen, we geven alleen aan dat er een andere manier van leven, er een ander bewustzijn is, dat men kan aanboren. Er is maar één voorwaarde aan verbonden: Laat dat wat ooit was los en richt je blik hoger dan je tot nu toe gedaan hebt.

Laat je verbazen door de mooie dingen die daarna op je pad komen.

Eddy en Rita

 


«   »