Home » Inzichten » Het label 'lichtwerker'

Het label 'lichtwerker'

Rita en ik hebben niet echt voeling met het begrip 'lichtwerker'. Wij hebben niet de behoefte om ons onder een bepaald label te plaatsen. 

Volgens ons is het de bedoeling dat ieder mens, of men het nu belangrijk vindt om zich lichtwerker te noemen of niet, zich verheft tot een hoger bewustzijn waarin men een 'stralend voorbeeld' kan zijn voor anderen. 

Het idee dat men mensen 'moet' helpen komt voort uit menselijke gedachten die je aanzetten tot de gedachte dat je 'iets goeds' doet. Het is voor veel mensen (lichtwerkers) een valkuil waarin ze het welzijn van anderen boven dat van zichzelf zetten. 

We noemen onszelf niet 'lichtwerker' maar moedigen, met onze inzichten, mensen aan tot het onderzoeken en aannemen van hun eigen Goddelijkheid. 

Een kleine bedenking: volgens wat wij konden lezen in een bericht van een 'lichtwerker', zouden er in Nederland honderdduizenden lichtwerkers zijn? Die zouden samen toch een hoge energie moeten uitstralen? Een energie die heel wat ten goede zou moeten veranderen? Gaat het zo goed in Nederland? Gaat het zo goed in de wereld? 

Men kan alleen maar het eigen bewustzijn optillen als men als lichtwerker werkelijk iets wil betekenen voor deze wereld. Als je 'eigen leven' niet deugd 'moet' je 'daar' aan werken en 'niet' aan dat van anderen. Verander de wereld, begin bij jezelf!

Eddy en Rita


«   »