Home » Inzichten » Spiritueel Leven, “Gewoon Spiritueel Zijn”

Spiritueel Leven, “Gewoon Spiritueel Zijn”

Op deze site delen wij de inzichten die wij over spiritualiteit hebben en die we met elkaar bespreken. “Je weet maar nooit of iemand er iets mee is.”: is de gedachte. Eigenlijk is dat meer mijn (Eddy) gedachte dan die van Rita.

Deze morgen, 26-05-2021, werd ik wakker met een inzicht dat wij samen al heel dikwijls besproken hebben. Hoewel ik altijd zei dat ik het begreep, was het niet zo. Het inzicht is van zo een eenvoud dat het moeilijk te geloven is. Men kan het ook alleen maar begrijpen als men de spirituele zoektocht stop zet om nu eens eindelijk op een spirituele manier te gaan leven.

Hoe dat leven er uit ziet bepaald men zelf. Men bepaald ook zelf wat men doet met de talenten die men heeft. Zo heb ik een schrijftalent waarvan ik dacht dat ik het “moest” inzetten om inzichten te delen. Ook dat is een gedachte die ik kan los laten. Ik bepaal zelf wat ik er mee doe.

Op dit moment heb ik besloten om te stoppen met schrijven en gewoon op een eenvoudige, vreugdevolle manier mijn spiritualiteit te leven.

Ik heb besloten om niet meer de leraar en/of de leerling te zijn. Gewoon neutraal te leven in het bewustzijn dat ik een spiritueel wezen ben. Niets meer en niets minder.

Deze site blijft gewoon online beschikbaar voor al wie nog op zoek is.

We laten de ladder achter.

Leven en laten leven!

Eddy en Rita


«