Home » Waarom deze site?

Waarom deze site?

Toen wij in 2005, in ons 47 ste levensjaar, het geschenk ‘tweelingzielschap’ in ontvangst namen, waarmee onze droom van een harmonieuze relatie zou uitkomen, lieten wij God weten dat wij dienstbaar wilden zijn. Met andere woorden: “Ja, wij willen ons leven, ons denken, ons Zijn ten dienste stellen van God en alles wat in die 'Energie God' resoneert.”

Waarmee we ook aangeven dat wij de mensheid willen dienen. Aanvankelijk probeerden wij dat met 1 op 1 gesprekken en/of behandelingen, waarvan al snel duidelijk werd dat dat, zeker niet ons ding was. We probeerden het nog in een groepsgebeuren, ook dat was niet wat we aanvoelden als onze taak.

We kregen zoveel informatie binnen, zodat we ons al snel gingen afvragen wat we - behalve die informatie te gebruiken voor onze eigen spirituele groei - met die informatie zouden kunnen doen. Ik (Eddy) had in het verleden al een paar websites gehad. Het opschrijven van informatie was dus geen probleem. Ik begon korte teksten te schrijven, die we samen verbeterden en aanvulden van uit ieders visie. Rita had – nu nog trouwens - heel dikwijls een eenvoudigere kijk op de dingen des levens. Zij spoorde mij ook aan om nog eenvoudiger te schrijven. “Als ik het begrijp, begrijpt iedereen het.” zegt ze altijd.

Met onze sites, die aanvankelijk over tweelingzielschap gingen maar later ook over de dagdagelijkse beleving van onze spiritualiteit ‘proberen’ we mensen aan te sporen om hun ‘eigen spiritualiteit’ te onderzoeken en toe te passen in het ‘eigen leven’.

God dienen kan op verschillende manieren, wij gebruiken onze talenten om het spirituele aspect van het mens-Zijn te bespreken én te beschrijven. Wij doen dit met veel plezier, want we zien onze talenten vermenigvuldigen. Niet in de vorm van materiële zaken maar in spirituele groei. Onze ervaring is, dat de materie vergankelijk is maar dat spirituele groei, hoe miniem ook, eeuwig blijft duren.

Hij/zij die durft door te zetten, kan op den duur, 'Spiritueel-Zijn', iedere seconde van de dag!

Eddy en Rita